Нещодавно у мережі Miniso з’явилися товари, що заполонили серця всіх наших покупців своєю оригінальністю, м’якістю та емоційністю – серія We Bare Bears.

Але чи має компанія Miniso дозвіл на використання зображень цих кумедних та
популярних героїв?

Звичайно ж має! По-перше, компанія Miniso отримала ліцензію на виробництво та продаж товарів серії We Bare Bears в Україні з 1 лютого 2018 року.

По-друге, партнерство Miniso та Cartoon Network (правовласник мультфільму про ведмедів) є однією з найбільш успішних колаборацій обох брендів. Лише за 2018 рік більш ніж 100 000 покупців стали власниками товарів серії We Bare Bears.

По-третє, віце-президент Cartoon Network Enterprises, Вікрам Шарма, прогнозує лише позитивний розвиток компанії Miniso та вважає, що Miniso – це саме та мережа, яка може активно та стрімко продавати величезний асортимент товарів серії We Bare Bears.

«Маючи статус найбільш амбітної мережі світу, Miniso є ідеальним партнером для того, аби відобразити у дизайні продуктів образи трьох братів-ведмедів – Грізлі, Панди та Білого і зробити це так, як не робив ніхто раніше».

З 2019 року партнерство двох брендів набирає нових обертів – тому чекайте зовсім скоро версію 2.0 серії We Bare Bears, яка за прогнозами буде ще бомбезнішою!

А хто чекає на вас удома: Грізлі, Панда чи Білий?