Крутіша за Рапунцель: секрети правильного підбору щіток для волосся та таємниці
товарів, які ви ще не знали.

Прогулюючись серед полиць з товарами Мінісо, ви у будь-якому випадку наштовхнетесь на цілий стелаж з щітками для волосся, заворожено зупинитеся та… розгублено розглядаючи величезний асортимент, підете далі, так і не помітивши цю «секретну зброю» гарного волосся.

Оберіть чудо-гребінь і ви зекономите кошти на засобах для догляду та отримаєте нового фаворита.

Тепер детальніше про що саме йде мова: гребінець з ефірними маслами. Він приємний на дотик, зручний у використанні та ефективний як додатковий засіб для догляду за волоссям. Дякуючи продуманій формулі, його зручно зберігати у душі та можна використовувати після миття голови, обережно проводячи по всій довжині широкими та масивними зубцями, що не шкодять волоссю.

Вірно підібраний гребінець може позбавити від багатьох проблем. Волосся потребує безперервної турботи.

Регулярне розчісування, краще за все двічі на день, має велике значення. А також має значення сам інструмент. Запам`ятайте, в арсеналі домашніх інструментів для догляду за волоссям мають бути присутніми кілька щіток і гребінців різних форм і призначень!

– Якщо у вас густе волосся, то вам підійде щітка пласкої форми. А також стане нагоді другий гребінець – класична щітка, що рекомендується для ретельного розчісування волосся перед сном. Якщо ж волосся дуже густе, краще спробувати щітку зі змішаною щетиною різної довжини або розчіски з веселковими та хвилястими зубцями від Мінісо.

– Тонке волосся з вдячністю сприйматиме дерев’яний гребінець з рідкими зубчиками
або ж дуже м`яку щітку. М`яка щітка добре масажує шкіру голови, завдяки чому посилюється кровообіг, поліпшується живлення коріння, волосся стає гладеньким.

– Кучеряве волосся добре розчісувати не щіткою, а гребінцем з широкими зубчиками. Гребінь допоможе зберегти форму модної зачіски, а от створити кучері допоможуть брашинги з короткою щетиною малого діаметра. Кругла щітка (браш) з натуральної або пластмасовою щетиною ідеальна для того, щоб накручувати на неї пасма волосся і сушити феном.

Красиво вкладати окремі прядки найзручніше тонким гребінцем з зубчиками у вигляді виделки.

А ось великою пласкою щіткою добре робити щоденний масаж голови протягом декількох хвилин. Це покращує кровообіг шкіри голови, стимулює ріст волосся і додає їм здорового блиску.

Завітайте у Мінісо та оберіть найкращий варіант для догляду за вашим волоссям!