У пошуках «того самого» товару серед полиць Мінісо ви знайдете щітки для обличчя, але ви не проходьте повз, а заберіть їх собі додому.

Далі розказуємо чому!

Щітки для обличчя – це аксесуар для ефективного очищення та масажу обличчя.

При обережному та правильному застосуванні – вони не виконують функцію пілінгу, тому більшість жінок сміливо використовують їх двічі на день: вранці і ввечері.

Ми радимо застосовувати щітку в залежності від типу шкіри та спостерігати за ефективністю застосування:

– Для пружної шкіри, що схильна до жирного блиску, можна спробувати 2 рази на день;

– Для нормального типу шкіри – один раз на день;

– Для шкіри сухої та вразливої періодичність має бути меншою, наприклад, 2-3 рази на тиждень. Також радимо обходити тимчасові запалення, не масажуючи їх.

Мінісо пропонує декілька варіантів щіточок для обличчя і ми їх для зручності поділимо на 3 групи:

1. Ультразвукові щітки. Найпопулярніша наша модель, адже за рахунок звукових хвиль створюється вібрація, що ретельно очищує пори, поліпшує кровообіг і активізує процеси регенерації, вирівнює зморшки, колір обличчя. Вони бувають силіконові та зі щетиною.

2. Комбіновані. Вони мають різні насадки у комплекті: силіконову та щетину. Цей пристрій створено для механічного очищення шкіри за допомогою масажних рухів, переваг досить багато, адже ви самі контролюєте інтенсивність очищення та комбінуєте насадки в залежності від потреб шкіри. Без зайвих зусиль гарно очищує пори та проблемні зони.

3. Механічна. Головна перевага: доступність. Щоб очистити обличчя механічною щіткою, на неї наносимо трохи косметичного засобу і водимо по масажних лініях. Щетинки масажують шкіру та покращують кровообіг.

Коротко про спосіб застосування:

– зніміть макіяж звичним засобом;

– зволожте шкіру водою;

– нанесіть на щітку засіб для вмивання;

– проведіть щіткою по обличчю плавними круговими рухами, але не тисніть сильно;

– приділіть кожній ділянці (лоб, ніс, щоки, підборіддя) біля 15-30 секунд.

Завітайте у магазин Мінісо, щоб обрати справжю «чарівну паличку» для вашого обличчя! Ви зможете одразу підібрати і засіб для вмивання, який у поєднанні з щіткою допоможе вашій шкірі сяяти!